Про продукцію ТМ ФЕНІКС
Питання наших покупців. Ч1

Питання наших покупців. Ч1

14/06/2018  

У своїй роботі, щодо забезпечення населення України якісними електричними подовжувачами, ми намагаємося всі процеси зробити максимально відкритими і зрозумілими для наших партнерів і клієнтів.
Тому в подібних статтях висвітлюємо нашу діяльність з різних сторін:
- виробничі питання;
- система взаємодії з замовником;
- питання логістики;
- технічні нюанси.

Але є багато коротких і поширених запитань. На статтю не тягнуть, але важливість мають.

Тому зібрали їх тут.


ПИТАННЯ: Чи є у вас вся продукція на складі?
ВІДПОВІДЬ: Виробничий процес побудуємо за принципом Паретто: 80/20. 80% - планове виробництво, 20% - замовлення за схемою Дропшиппінг. Найбільш ходові і позиції  швидкого обертання (подовжувачі на котушці) завжди підтримуються на складі. Решта (понад 120 найменувань) - виготовляються під замовлення.


ПИТАННЯ: У рахунку на оплату зазначено термін виготовлення - 4 дні. Чи може він змінюватися?
ВІДПОВІДЬ: Роздрібні замовлення і замовлення по схемі Дропшиппінг обробляються (як правило) протягом дня. За умови замовлення до 13.00
Дрібнооптові замовлення виробляються до 4 днів максиму.
Оптові і великооптові - обговорюються окремо, і як правило складають 14-21 день.


ПИТАННЯ: Яка максимальна довжина можлива в подовжувачах ТМ ФЕНІКС?
ВІДПОВІДЬ: максимальна довжина залежить від конструкції дроту.
Наприклад: ПВС 2х1,5 і 3х1,5-до 90м; ПВС 2х2,5 і 3 * 2,5 - до 70м.
Якщо провід КГ - довжина зменшується.


ПИТАННЯ: Чи робите ви нестандартні подовжувачі?
ВІДПОВІДЬ: Так. Виробництво Вінницькій кабельної компанії спочатку створювалося з перспективою складання кожного типу електричного подовжувача. Як побутового призначення, так і промислового. На 220В, 380В і комбіновані.


ПИТАННЯ: Чи передбачена яка-небудь захист ваших подовжувачів?
ВІДПОВІДЬ: У базовій комплектації термозахист не передбачена. За бажанням замовника - ставимо захист на будь-який подовжувач на котушці з 4-ма розетками.


ПИТАННЯ: Чому на ваших побутових удлинителях напругою до 250В вказана номінальна потужність 3,5 кВт? Незалежно від перетину дроту. Хоча у інших виробників при перетині 2,5 мм 2 - потужність вказується 5 кВт?
ВІДПОВІДЬ: Максимальна споживана потужність електричних подовжувачів ТМ ФЕНІКС при номінальній напрузі 220В дійсно 3,5 кВт.

Провід ПВС з перетином 2х2,5мм2 і 3х2,5мм2 здатний витримувати і 5 кВт. Але, як і в будь-якому технічному пристрої, в удлинителях - це вилка і розетки.
Будь-яка побутова стаціонарна розетка, до якої планується підключення подовжувача, обмежена по потужності - не більше 3520 Вт. (З шкільної програми P = U * I = 220 * 16 = 3520Вт)


Далі буде...