Новини компанії
Чим відрізняються електричні подовжувачі різних брендів на території України?

Чим відрізняються електричні подовжувачі різних брендів на території України?

16/04/2018   Опублікував:

Епілог.
Закрадається думка, що всім відома країна вирішила заполонити своєю продукцією весь світ.
Не секрет, що у багатьох випадках ця продукція вельми сумнівної якості.

Ринок електричних подовжувачів України широкий і неосяжний. Починаючи від "самопальних" творів електротехнічного "мистецтва" і безбрендових зразків і закінчуючи подовжувачів європейського виробництва.

Чим вони відрізняються і що виробники ставлять на перше місце, при виробництві?

Основні бренди електричних подовжувачів (які на слуху) крім ТМ ФЕНІКС - це ЕНЕКСТ (E.NEXT), ІЕК (IEK), ЯТО (YATO), ДЕЛЮКС (DELUX), ЛЕМІРА, brennenstuhl.

1. Головне на що слід звертати увагу - на скільки відповідає виріб нормативній документації, а саме:
- струмопровідні жили можуть не відповідати вимогам ГОСТу 22483-77 "Жили струмопровідні мідні й алюмінієві для кабелів, проводів, шнурів. Основні параметри. Технічні вимоги". Недобросовісні виробники навмисно занижують фактичний перетин жил (наприклад замість заявленого перетину 3 * 2,5 мм2 - провід може мати перетин 3 * 1,5 мм2, при маркуванні проводи 3 * 1,5 мм2 - за фактом 3 * 0,75 мм2);

- при виробництві струмопровідних жил використовується не електротехнічна мідь (ми неодноразово стикалися із застосуванням сталевого, або алюмінієвого дроту з мідним покриттям);

- занижені товщина ізоляції і оболонки;

Як ви розумієте, все перераховане вище може призвести до непередбачуваних наслідків. У тому числі і до загрози людському життю.

Продукція з брендом "Фенікс" повністю відповідає стандартам і безпечна.

2. Країна виробник. Дуже небагато брендів виробляються (фактично) в Україні. Більш того, який дріт використовується при комплектації подовжувачів? В нашій продукції ми використовуємо провід ПВС ГОСТ (українського виробника). Ми настільки впевнені в якості проводу - що маркуємо його нашою торговою маркою ТМ ФЕНІКС.

3. Ще один з показників серйозності виробника - це питання: "Виробництво електричних подовжувачів" основний напрямок роботи компанії або супутній. Чи спостерігається динаміка розвитку? Чи існує інформаційний супровід?
Відносно ТМ ФЕНІКС, можу озвучити такі цифри (на сьогоднішній день):
- асортимент 135 SKU;
- гнучка система виробництва (можливо виробництво подовжувачів з іншим проводом: КГ, КГнг ...; з додатковою комплектацією);
- новий напрямок - силові подовжувачі на 3 ФАЗИ;
- наявність власного сайту ТМ ФЕНІКС www.fenixtm.com.ua
- час обробки замовлення - до 30 хв;
- час виконання замовлення - до 2 днів;
- регулярні інформаційні та навчальні статті.

Підсумовуючи вищесказане, відповідально заявляю - до вибору електричного подовжувача, продавця і виробника необхідно підходити відповідально і грунтовно поміркувавши.