Про продукцію ТМ ФЕНІКС
Чому користується попитом продукція ТМ ФЕНІКС?

Чому користується попитом продукція ТМ ФЕНІКС?

15/03/2018   Опублікував:

На теренах України можливо найти і придбати велику кількість різних електричних подовжувачів. І вітчизняного виробництва і імпортного (в основній масі - китайського). Вибір величезний.

У виробничому процесі ми використовуємо комплектуючі тільки провідних європейських і українських брендів, які в змозі забезпечити гідну якість, необхідну технічну підтримку і сервіс.

Нам стало цікаво: «з якої ж причини, покупці та партнери віддають перевагу саме нашій продукції?».

Тому і вирішили зробити опитування. Результати наведені нижче.

 Отже - чому саме ТМ ФЕНІКС?:

1. Якість продукції. Ми виправдовуємо очікування наших споживачів. В результаті покупки, покупець отримує саме той товар, який замовляв. Всі вироби - сертифіковані.

2. Зручність роботи. Організації та підприємства, платники ПДВ - це основні наші замовники.

3. Асортимент продукції, що випускається. На сьогоднішній день - це більше 100 позицій. Проектуємо і виготовляємо подовжувачі під замовлення та за конкретними параметрами.

4. Гарантія на всю продукцію. Всі товари, які продаються, мають оригінальне походження і супроводжуються офіційною гарантією від виробника.

4. Постійні інновації. Отримуючи зворотний зв'язок від наших партнерів ми змінюємося і вдосконалюємося. Фактично партнери беруть безпосередню участь в роботі підприємства.

5. Виготовлення під замовлення. Виробничий процес досить гнучкий, що дозволяє швидко і якісно змінювати порядок та кількість операцій  під виконання різних замовлень; в тому числі і нестандартних. Доступний сервіс: Private Label.

6. Мобільність обслуговування. Команда ФЕНІКС забезпечує швидку і якісну обробку замовлень, зручність розрахунку і швидкість доставки. Ми здійснюємо адресну доставку товарів по всій Україні.

7. Спільна участь в тендерах.

8. Інформаційна підтримка. Доступний сервіс до і післяпродажної підтримки наших партнерів і покупців. Телефонуйте / Пишіть - отримуєте консультації та рекомендації щодо застосування. Робимо тематичні розсилки.

9. Крім цього,  у нас діють постійні акції та цікаві знижки, завдяки яким покупці можуть купити подовжувачі за вигідними умовами і цінами.

Ми регулярно спостерігаємо за новими тенденціями і постійно розширюємо асортимент. Наша команда робить все можливе, щоб відповідати високим стандартам європейського виробника.