Про продукцію ТМ ФЕНІКС
Що таке ТМ ФЕНІКС і з чим його «їдять»?

Що таке ТМ ФЕНІКС і з чим його «їдять»?

15/03/2018   Опублікував:

Стаття буде цікава чоловікам. Тим, хто стикається з різною технікою та інструментами, що мають електричне живлення.

Продукція нашого виробництва - електричні подовжувачі в асортименті.

Для зручності всі вироби розділені на 4 блоки:

- подовжувачі на котушках з 4 розетками;

- подовжувачі на котушках з виносної розеткою;

- подовжувачі без котушок (Розетка - Вилка). З одного боку вилка, з іншого - одна розетка.

- подовжувачі без котушок (Колодка - Вилка). Схоже на попередній варіант, але розетка замінена на гумову колодку.

Вся продукція випускається під ТМ ФЕНІКС.

Де можна застосовувати наші подовжувачі?

Спектр досить широкий: на будівництві, на дачі, в гаражі, під час ремонту, в приватному будинку, для комплектації спеціалізованої техніки, при різних монтажних / демонтажних роботах.

Приклад.

Для безпечної та ефективної роботи з потужним електричним інструментом, буде потрібен хороший подовжувач, наприклад, Фенікс 50м 2х2.5мм. Його довжини 50 м - більш ніж достатньо для виконання широкого спектру робіт, наприклад для під'єднання електричної садової (або дачної) техніки. Але в процесі роботи, не просимо не забувати про електробезпеку - так як третього заземлюючого контакту в системі саме цього подовжувача не передбачено. Тому наша рекомендація - з цим подовжувачем переважно працювати в суху погоду, або в приміщенні.

До подовжувача можливо одночасно приєднувати кілька споживачів, але не потрібно забувати про кінцеву потужності - в сумі вона не повинна бути вище 3,5 кВт. Крім того, необхідно мати на увазі що при підвищених навантаженнях, провід нагрівається. Тому ми рекомендуємо в процесі експлуатації провід розмотувати повністю, в незалежності від навантаження. Тільки в цьому випадку Вінницька кабельна компанія несе гарантійні зобов'язання.

Завдяки присутності блоку вбудованих розеток, подовжувач Фенікс набагато комфортніше в експлуатаціі і більш функціональні, ніж звичайні подовжувачі. Компактність змотаного на котушку подовжувача оцінить кожен, хто перевозив, або зберігав його (в гаражі).

На передній «щоці» в ній врахована маленька ручка з метою швидкого згортання кабелю, а стійка основа дасть можливість встановити котушку з подовжувачем в будь-якому місці - навіть на траві або асфальті.

Завдяки ГОСТівському перетину провода, фахівці спокійно і впевнено використовують подовжувачі на котушці ФЕНІКС для під'єднання домашніх зварювальних апаратів інверторного типу, максимальна потужність яких не перевищує заявлену виробником, тобто нами J