Про продукцію ТМ ФЕНІКС
Що відрізняє електричні подовжувачі ТМ ФЕНІКС від інших подовжувачів?

Що відрізняє електричні подовжувачі ТМ ФЕНІКС від інших подовжувачів?

26/03/2018   Опублікував:

1. Всі  комплектуючі, що закуповуються,  проходять вхідний контроль якості і підтверджені відповідними сертифікатами заводів виробників.
При необхідності ТОВ Вінницька кабельна компанія готова надати ці документи.

2. Як відомо, найважливішим компонентом в електричному подовжувачі є провід. Завод з яким ми співпрацюємо з кабельно-провідникової продукції для випуску електротехнічних виробів під торговою маркою ФЕНІКС - це ТОВ «Компанія« Нівіт »».
На весь асортимент продукції, промаркірованій ТМ ФЕНІКС - завод дає гарантію 25 років. Заявлений температурний режим експлуатації від - 50 С до +50 С.

3. Для кінцевого споживача, важливим показником є ​​збереження гнучкості дроти подовжувача. Експлуатація в зимових умовах - це тест на гнучкість. В подовжувачах ФЕНІКС ми застосовуємо провід ПВС 5 класу гнучкості жили.
Що це означає? Всього класів гнучкості - шість. Перший - мінімальний (для стаціонарного розташування проводу або кабелю), шостий - «найкрутіший» (для рухомих елементів).
5 клас - перетин жил проводу  від 0,03 до 625 мм2, максимальний діаметр жилок від 0,09 до 0,61. Чим тонше жилки, що складають жили, тим вище гнучкість.

4. На зручність використання впливає і як розташовані жили в готовому проводі: паралельно або скручено. При скрученому розташуванні вище гнучкість і зносостійкість. В проводі ПВС ФЕНІКС - це враховано.

5. Далі, клас міді, який застосовується при виготовлені проводу ПВС ТМ ФЕНІКС.
Це мідь електротехнічна. Тобто дуже чистий метал з мінімальною кількістю домішок, так як будь-яка кількість домішок суттево знижує електропровідність.

6. Другий за важливістю компонент електричного подовжувача - котушка. Або, як про нього говорять споживачі, барабан для намотування проводу.
І в цьому випадку, нами був зроблений вибір на користь не найдешевшого, але однозначно якісного продукту. Виробником електричних котушок для ТМ ФЕНІКС обрана компанія BEMIS (Туреччина).
Основна характеристика, на яку ми звертали увагу - це довговічність. А це, в свою чергу, можливо лише при наявності ударостійкості і вогнестійкості пластика ABS та  якісної контактної групи.

7. «Кожен електротехнік бажає знати» яке слабке місце у електричного подовжувача. Зазвичай - це місця розриву і з'єднання проводів. Ці місця знаходяться в контактній групі, в вилках, в виносних розетках. Щоб підсилити ці «слабкі» місця - ми використовуємо наконечники на жилах проводу. Це гарантовано забезпечує якість і довговічність контакту.

8. Для зручності і підвищення безпеки подовжувачів, в котушку інтегровані індикатори наявності напруги. За бажанням замовника передбачений варіант вбудовування пристрою термозахисту.

Шановні партнери та покупці, пропонуємо при виборі електричних подовжувачів, користуватися цими рекомендаціями.